Saturday, 10 September 2011

NAPE??

hawini hari pling menyedihkan untuk aku.....hari yang kmi lngsong tak contact becoze msing2 layan dengan ego sendiri...tpi aku rase pelik nape aku je ashik nak jage parassan die,nape die x jage perasaan aku die ingat aku ni ap BINATANG?hey come on la...aku own ade perasaan gak bukan die sowng je ade perasaan!!pastu die boleh lak citer hal ni kat member die...klau citer je aku x kesah,ni x?member die mcg aku pastu maki2 hamun lak,lagi arr aku saket hati..klau bole ngan smua ownk die nak citer!!menyirap x mayirap je la hati aku....!!sape arr bolley paham skunk ni ap yng aku nak dari kownk??aku just nak perhatian sikit je dari kownk tpi macm ni kownk smua lyan aku.ok fine.....!!

No comments:

Post a Comment