Sunday, 16 October 2011

16.10.2011 (9:15)
x sngke2,sedang aku dilema masalah.....ade lagi satu masalah yng dtng...msalah yng pling besar dlam hidup aku.....kol 9:15....seseorang text aku dan mnx break....memang susah aku nak jwab bende uh....and memakan mse yng lame aku nak jwb bnde uh....memang sedih aku bile tibe2 die mcg aku mcm tue...tpi nak wat mcm mner...dah itu kehendak die...izz own x nak pakse...if die ade bkak blog ni,izz nak mnx maap slame relationship kite bersame izz ade wat kamu marah,benci,sedih and mcam2 lagi la....izz tawu sejak kebelakangan nie izz ashik x layan kmu cozz izz ade mcm2 problem skunk ni tpi nak wat cmner kmu own dah tngalkan izz.....izz just mampu ckp....."SEMOGA JUMPE DENGAN KEKASIH YNG LEBIH BAIK "...and izz akan always doa kan kmu punye kebahgiaan......'AND PEKSE NANTI BWAT YNG TERBAIK ALL THE BEST".........salam.......

No comments:

Post a Comment